Contacteer ons

"Bezint eer ge begint"

Bespaar tijd en geld en vraag eerst professioneel advies.

Advies "lite" (€ 100,-*)

Goed advies hoeft niet duur te zijn. Met een kort huisbezoek krijgen we een beter beeld van uw plannen en bekijken wij de mogelijkheden.

We maken ter plaatse enkele schattingen van de energiewinst die u zult maken en adviseren u in het gebruik van materialen.

Advies "simulatie" (€ 250,-*)

In dit pakket gaan we bovenop de "lite" dienst een aantal simulaties maken van uw project om na te gaan welke opties het meest geschikt zijn.

Voor complexere renovaties loont het zeker de moeite want verschillende systemen spelen immers op elkaar in.

Naderhand ontvangt u van ons een volledig verslag met onze bevindingen, resultaten en aanbevelingen.

Audit ( Prijs op aanvraag )

Wij kunnen ook een volledige audit uitvoeren van uw woning. Deze is erkend door de Vlaamse overheid en geeft u een gedetailleerd verslag van de zaken waar u eventueel energie kunt besparen.

De prijs hiervan is afhankelijk van de aard van uw woning en is enkel op offerte te verkrijgen.

*incl BTW en binnen een straal van 20km rond Lede.

Advies bij renovaties

U wilt uw huis renoveren maar wilt dit doordacht aanpakken. Waar isoleert u dan het best? Welke isolatiematerialen bestaan er zoal ? Is een warmtepomp nuttig? Vloerisolatie ? Wat met ventilatie en luchtdichtheid ???

Allemaal vragen waar u best eerst even goed over nadenkt en de hulp inroept van een specialist. Wij kennen de markt, de materialen en de technieken die voor handen zijn.

Wij kunnen u zeggen wat nuttig is en wat niet en hoe veel u er dan mee bespaart.

Isolatie tips

Soms wilt u enkel wat isolatie aanbrengen op de zolder, de kelder of in de spouwmuur. Begin echter niet zomaar te isoleren, want u kunt wel eens vocht- of andere problemen krijgen op plaatsen waar u het niet verwacht.

Loont het eigenlijk wel de moeite om te isoleren ? Is het materiaal dat u wilt gebruiken wel de beste keus ? Laat ons even een kijkje nemen en wij kunnen u het juiste antwoord geven !

Misschien zijn er zelfs zaken waar u nog niet aan had gedacht ? Wij kennen de verschillende isolatiematerialen, hun toepassingsdomein, de valkuilen en de prijzen. Zo kunnen we u perfect adviseren en kunt u op twee warme oren slapen.

Verwarmings advies

Verwarmingssystemen zijn niet goedkoop en bent u zeker dat uw nieuwe ketel voldoende warmte zal leveren ? Is uw huis wel geschikt voor een warmtepomp en wat met een zonneboiler ? Misschien moet u nog rekening houden met een aantal andere zaken ?

Er komen steeds nieuwe systemen op de markt maar laat u eerst adviseren door een onafhankelijk expert !

Ventilatie

Ventilatie is een essentieel onderdeel van een gezond en comfortabel huis. Maar hoe moet u dan ventileren en waar?

Wij maken deze berekeningen voor u en informeren u over de verschillende systemen met hun voor- en nadelen, de richtprijzen en welke toe- en afvoerroosters u nodig hebt.

Een opportuniteitstudie, iets voor u ?

chart

Wij kunnen een aantal simulatie maken van verschillende opties binnen uw (ver)bouw project. Dit laat u toe om de invloed van bepaalde factoren of systemen binnen uw woning op voorhand te bepalen om zo uw comfort te optimaliseren.

Wanneer het gaat over een complex project of een (zeer) lage energie woning, is zo'n voorstudie zeker aan te raden.

Contacteer ons voor meer informatie